Nederlands

Print pagina

VDL biedt jou

Waarom zou je kiezen voor VDL als werkgever?

* Afwisseling in producten, diensten en carrière
Door de diversiteit aan producten en diensten binnen VDL Groep kun je veel ervaring opdoen. Dit kan in de breedte (door te werken bij en met verschillende bedrijven in diverse vakgebieden) en in de diepte (door je te specialiseren in een bepaald vak).

* Behoud van vakmanschap
We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.

* Snelle doorgroeimogelijkheden
Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt bij VDL ben je zelf in staat aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken.

* Internationale werkomgeving
VDL Groep heeft meerdere vestigingen in het buitenland en exporteert zo'n 77% van haar producten. Dit betekent dat je veel internationale contacten kunt opdoen.

* Werken met state-of-the-art technologie
Binnen VDL Groep staan robotisering en automatisering centraal. Je werkt met de nieuwste technieken binnen je vakgebied. Op die manier worden producten en productieprocessen continue verbeterd.

* No-nonsense cultuur
VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. De mouwen opstropen, hard werken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen.

* Kracht door samenwerking
VDL biedt de financiële zekerheid en kracht van een grote onderneming gecombineerd met de open en informele sfeer, vrijheid en lokale zelfstandigheid van de werkmaatschappijen.