Nederlands

Print pagina

Sollicitatieprocedure

Hoe solliciteer ik?
Wanneer je solliciteert naar een functie bij VDL kun je dat het beste doen via het online sollicitatieformulier. Bij iedere vacature vind je de link naar het online sollicitatieformulier. Vul het formulier in en je gegevens komen in de CV-database van de VDL Groep terecht.

Wat wordt er gevraagd bij het sollicitatieformulier?
Er wordt o.a. gevraagd naar je naam, adresgegevens, e-mail adres, geboortedatum en het uploaden van je CV. Dit kan een Word of PDF document zijn. Tevens wordt een korte motivatietekst van je verwacht. Geef hierbij aan waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze functie.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Jouw gegevens worden gekoppeld aan de vacature. Het VDL-bedrijf waar je hebt gesolliciteerd, kan jouw gegevens zien. De sollicitatieprocedure is afgelopen wanneer:
- je bent aangenomen voor de functie: Je gegevens worden uit de CV-database verwijderd.
- je niet bent aangenomen voor de functie: Je gegevens worden opgeslagen in de CV-database voor eventuele andere vacatures binnen VDL Groep. Als je een geschikte kandidaat bent, wordt er contact met je opgenomen.
Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan.

Hoe lang blijven mijn gegevens in de CV-database staan?
Wanneer de procedure is afgelopen en je bent niet geselecteerd voor de functie, bewaren we jouw gegevens voor 6 maanden. Na 6 maanden ontvang je een e-mail met de vraag of je nog steeds in de CV-database van VDL wilt blijven staan. Zo niet, dan worden je gegevens verwijderd. Zo ja, dan blijven je gegevens staan en ontvang je na 6 maanden opnieuw deze vraag.
Indien je je gegevens binnen de 6 maanden wilt verwijderen uit onze CV-database, dan kun je contact met ons opnemen via +31 (0)40 292 50 00 en vraag naar de afdeling Personeelszaken.

Wanneer mag ik een reactie verwachten?
Als je het online sollicitatieformulier hebt ingevuld, dan ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Vervolgens mag je binnen 2 weken een reactie verwachten op jouw sollicitatie.
Ook bij een open sollicitatie krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail. Wanneer er een geschikte functie voor je is, wordt er contact (telefonisch of per e-mail) met je opgenomen.